Kim Brandsnes Rudshøgda Næringsforening

Næringsforeningen skaper vekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Rudshøgda Næringsforening er en medlemseid og partipolitisk nøytral medlemsorganisasjon som aktivt jobber for å fremme næringslivets interesser. Gjennom å skape gode møteplasser for kompetanse- og nettverksutvikling, samt drive aktivt politisk påvirkningsarbeid, skal vi bidra til at Rudshøgda og Innlandet blir en enda mer attraktiv næringsregion.

Våre medlemmer på Rudshøgda representerer et stort mangfold av bransjer, størrelser og vi etterstreber å representere alle like godt.

Vi har en viktig stemme hvor vår hovedrolle er å ivareta næringslivets interesser og tilby arenaer for utvikling og vekst.

Lanserer helt ny nettside

Nå har vi lansert vår helt nye nettside. Dette har vi gledet oss lenge til og vi håper du liker vårt uttrykk.
Målet med nettsiden er å løfte frem medlemmer og skape et større engasjement rundt Rudshøgda og Innlandet som næringsregion.

Nytt er også Opplev Rudshøgda, som er en samleside for opplevelser og attraksjoner for området.

En stor takk

Dette prosjektet hadde ikke vært mulig for oss i RNF å gjennomføre uten den økonomiske støtten vi har fått fra Ringsaker kommune og Ringsaker Vekst. Støtten betyr mye for oss, og vi er veldig fornøyde med å kunne videreutvikle kommunikasjonen vår til dere medlemmer og ikke minst jobbe smartere for å skape mer engasjement på Rudshøgda. Tusen takk.

Vi vil også rette en stor takk til ODea Digital som har utviklet og designet nettsiden.
Vi takker også EXO Media AS som har bidratt med bildeproduksjon.

God lesning!

Kim Brandsnes
Daglig leder
Rudshøgda Næringsforening